Szolgáltatásaink

teljesítmény alapú, jutalék rendszerű díjazással.

Airbnb lakáskiadáshoz kapcsolódó szolgáltatások | RBNB.HU

Rövid távra kiadott lakások, ingatlanok teljes körű ügyintézésével kapcsolatos szolgáltatások a bérbeadásától a takarításon és karbantartáson át az adózásig

Hogyan működünk?

Amikor ki szeretnéd adni a lakásodat az Airbnb-n, akkor lépünk mi be a képbe, és intézzük helyetted a bérbeadás teljes folyamatát. Ezért cserébe jutalékot kérünk a kiadásból származó bevételből, amit te kapsz a lakásod után. Ilyen egyszerű.

Szolgáltatásaink részletesen

24/7 online és telefonos ügyfélszolgálat

A nap bármely percében elérhetőek vagyunk online és telefonon, a tulajdonos és a vendégek számára egyaránt. (Offline csomag esetén a vendégekkel nem tartunk kapcsolatot.)

Szállással kapcsolatos információk összeállítása

A fontos információkat írásban közöljük a vendéggel.Megosztunk minden tudnivalót a szállás használatával (információ az internet használatáról, a fűtésről, egyéb gépekről stb.), továbbá a környékkel kapcsolatban (pl.: milyen látványosságok, éttermek és bárok vannak a közelben). A vendég egyedi igénye szerint tematikus csomagokat állítunk össze a városról.

Vendégek személyazonosságának ellenőrzése

Biztonsági okokból minden vendég személyazonosságát körültekintően ellenőrizzük a foglalás befejezése előtt.

Profiloldali fényképek készítése, optimalizálása

A lakást bemutató minőségi fényképek hihetetlenül sokat számítanak egy lakás kibérlésénél. A fényképekkel találkoznak először a látogatók. Professzionális fotókat készíttetünk, hogy az ingatlant a legelőnyösebb oldaláról mutassuk be, és a lehető legtöbb vendéget győzzük meg arról, ez az a szállás, amiről álmodtak.

Foglalások és naptár kezelése, ároptimalizálás

A vendégek összes, szállással, környékkel, közlekedéssel stb. kapcsolatos kérését-kérdését megválaszoljuk. A foglalások alapján megszervezzük a kulcsátadást-átvételt és a takarítást. Naprakészen tartjuk a foglalási naptárat: legjobb tudásunknak megfelelően határozzuk meg az adott szezon optimális árait. Az árakat a számodra elérhető legnagyobb lehetséges profit és maximális kihasználtság érdekében naponta felülvizsgáljuk.

Vélemények kezelése

Kezeljük a szálláshely profiloldalához tartozó visszajelzéseket, illetve minden vendégről véleményt írunk.

Kapcsolattartás az Airbnbvel

Teljes körű kapcsolatot tartunk az Airbnb weboldal képviselőivel és a support csapattal.

Check-in, check-out koordináció

A vendégekkel előre egyeztetjük érkezésük és távozásuk időpontját. Minden esetben előbb érkezünk a lakáshoz, hogy minden simán menjen az érkezés és távozás során.

Takarítás és a lakás felkészítése

A vendégek érkezése előtt profi takarítószemélyzettel az utolsó szegletig kitakaríttatjuk a lakást. A takarítás minden helyiségre kiterjed és az ingatlan méretétől függően 2-5 órát vesz igénybe. A felkészítés során ellenőrizzük az elektromos rendszereket, a fűtést, a csatorna- és vízvezeték-hálózatot. Ha szükséges, kicseréljük az izzókat, de komolyabb hiba esetén szakembert is bevonunk, hogy mielőbb megoldjuk az esetleges problémákat.

Tisztítószerek beszerzése, pótlása

Minden, a takarításhoz és karbantartáshoz szükséges tisztítószert és anyagot beszerzünk és pótolunk.A takarításhoz csak bio és öko alapanyagú tisztítószereket használunk,hogy minél környezettudatosabban üzemeltethessük a portfoliónkban lévő lakásokat.

Tiszta ágyneműk és törölközők biztosítása

Ahogy egy szállodában, a lakásodban is mindig minden vendég friss, ropogós ágyneműt és törülközőket kap. A higiéniát profi mosoda garantálja.

Hűtőszekrény feltöltése

Olyan alapvető élelmiszerekkel töltjük fel a hűtőszekrényedet, amelyek a külföldi látogatók számára is könnyen beazonosíthatók. A vendégek ettől is otthonosabban fogják érezni magukat. A hűtő tartalmát a tulajdonossal közösen határozzuk meg. Egy bevásárlás átlagos értéke hozzávetőlegesen 5000 Ft.

Adótanácsadás, számlázás, bevallások elkészítése

A magyar adózás törvényeinek megfelelő ingatlanbérbeadással kapcsolatos tanácsadást végzünk, azaz naprakész információkkal támogatjuk ügyfeleinket. Elvégezzük a szükséges számlázást minden alkalommal, amikor vendég érkezik; elkészítjük és beküldjük a NAV-nak a havi bevallásokat.

Lakberendezési tanácsadás

Az aktuális trendeket szem előtt tartva teszünk javaslatot a szálláshely kialakítására, bútorozottságára és berendezésére, akár egy lakberendező bevonásával is, hogy a vendégek számára a legjobb élményt nyújthassuk.

A szállás profiloldalának keresőoptimalizálása

A szálláshely profiloldalán szereplő címsorokat, leírásokat és egyéb szövegeket a kereséseknek megfelelően relevánssá tesszük, így csúcsra járatjuk a keresési forgalmat.

Lakásbiztosítás kötése

Teljes körű lakásbiztosítást kötünk, sőt, a biztosítással kapcsolatos teendők ügyintézését is vállaljuk.

Gyakori kérdések

Hogyan takarítjátok ki a lakást?

A fürdőszobában kitöröljük és fertőtlenítjük a csapokat, zuhanyzót/kádat, mosdókagylót, WC-t; letöröljük a fali csempét, a polcokat és egyéb felületeket. A konyhában letöröljük és fertőtlenítjük a pultot, asztalt és a székeket. Elmosogatunk, kiürítjük és kitöröljük a hűtőt, mikrót, sütőt. Kiürítjük a szemetes(eke)t. A szobákban minden felületet letörlünk, majd felporszívózunk és felmosunk. Lehúzzuk a használt ágyneműt, és felhúzzuk az új, frissen mosottat; kikészítjük a törölközőket.

Hogyan kötünk szerdődést?

A jogászunk és adótanácsadónk által jóváhagyott szerződést írunk alá, így gondoskodva az együttműködésünk jogszerűségéről.

Hogyan történik a számlázás?

Tevékenységünkről teljesítési igazolás ellenében számlát állítunk ki, amellyel adott esetben csökkentheted az adóalapodat.

Cégeknek vagy magánszemélyeknek?

Társas vállalkozásokkal és magánszemélyekkel egyaránt szívesen dolgozunk együtt.

Mi a legrövidebb szerződéses időtartam?

Általában 12 hónapos szerződést kötünk partnereinkkel, de volt már arra is példa, hogy egy éppen felújított lakást addig (3 hónap) üzemeltettünk, míg értékesítésre nem került.

Mi a megállapodás folyamata?

Telefonos egyeztetés után személyesen találkozunk a lakásban, azért, hogy később minél pontosabb becslést tudjunk adni a várható bevételekről. Ha szimpatukus az ajánlat, belevágunk: szerződést kötünk, és elvégezzük a szükséges háttérfeladatokat. Ezután hátradőlhetsz, hiszen heti/havi jelentésben kapod az eredményeidet. Hogy tetszik?

Bízd ránk magad!

VÁGJUNK BELE!